Zespół

ZARZĄD FUNDACJI

Prezes Zarządu –  Andrew Lisgarten

Inżynier Metalurgii, specjalizacja: korozja

Pracował z dziećmi i nastolatkami jako wolontariusz w Fundacji „Gniazdo” przez półtora roku.

Ma doświadczenie w prowadzeniu lekcji języka angielskiego jako native speaker. Prowadził zajęcia indywidualnie lub w grupach w przedziale wiekowym od 6 do 70-go roku życia.

Przez 5 lat pracowałem jako inżynier zajmujący się kontrolą jakości w rafinerii w Essex w Wielkiej Brytanii.

Podczas pobytu w Baku w Azerbejdżanie przez dwa lata pracowałem jako główny inżynier nadzorujący pracę zespołu inżynierów obsługujących 7 platform wiertniczych na Morzu Kaspijskim.

RADA FUNDACJI

Przewodnicząca Rady – Maria Aydemir,

Analityczka Jungowska, Psycholog Kliniczny, Psychoteraputka Analityczna, Członkini International Association for Analytical Psychology.

Wiceprzewodnicząca Rady – Katarzyna Pietrzak

Pracownik socjalny, pedagog społeczny, kurator sądowy ds. karnych

WOLONTARIUSZE

Bożena Kultys

dziennikarz obywatelski, redaktor serwisu stop-oszustom.pl

Przez kilka lat pracowała w branży telekomunikacyjnej,  dla największych operatorów telefonii komórkowej i stacjonarnej. Pracowała również w branży finansowo-prawnej. Jest autorką książki pt. „Stop oszustom. Czyli jak nie dać się oszukać”, oraz redaktorem www.stop-oszustom.pl

Obecnie jest związana z Fundacją Futprints, prowadzi szkolenia dotyczące technik manipulacji i asertywnej obrony przed nimi. Jest też prelegentem na spotkaniach profilaktycznych dotyczących metod działania oszustów nie tylko w sieci, ale i w realnym świecie. Wypowiada się również jako ekspert w mediach ogólnopolskich i lokalnych.

Anita Romaniuk

studentka ostatniego roku filologii angielskiej na WSZOP-ie

Anita jest osobą pełną energii i entuzjazmu. Jej pasją jest śpiew, teatr i taniec.

Lubi uczyć się języków obcych. Mówi po hiszpańsku i angielsku.